Η Sony μας το έριξε. Το νέο MRW-S3 είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση, κατά την εταιρία το “world’s fastest UHS-II SD/microSD card reader and USB Hub with USB 3.1 Gen 2”! Τι σημαίνει αυτό;

Αυτό σημαίνει πως είναι ένα gadget με μέχρι και 100W USB Power Delivery (USB PD) αλλά ΚΑΙ έξοδο HDMI. Την ίδια ώρα δε, η εταιρία ετοίμασε τις κάρτες Sony TOUGH SD νέας γενιάς, τη TOUGH SF-M series.

Το δε The MRW-S3 είναι μια one-stop λύση για εύκολη μεταφορά δεδομένων. Το δε UHS-II SD και microSD card reader μπορεί μάλιστα να διαχειριστεί εικόνες high-resolution RAW αλλά και 4K video αρχεία. Την ίδια ώρα έχεις με το MRW-S3 και πρόσληψη 100W USB Power Delivery (USB PD) για ασφαλείς συνδέσεις με συσκευές USB ενώ υπάρχει ειδοποίηση για το σωστό power management.

Το MRW-S3 έχει έξοδο HDMI για σήμα μέχρι και 4K 30p με σύνδεση εξωτερικών monitors χωρίς extra adaptors, είναι από αλουμίνιο και ζυγίζει 95g γραμμάρια. Έρχεται δε με αποσπώμενο καλώδιο USB-C σε USB-C με δυνατή τη σύνδεση USB 3.1 Gen 2 συσκευών αλλά και USB PD AC adapter έως 100W χάρη στο eMarker.