Είπαμε, δεν είναι κακό να ρίχνει μια ματιά σε… gadgetιές που κάποια στιγμή θα περάσουν και στο δικό σου αυτοκίνητο! Η γερμανική εταιρία ανακοίνωσε πως δίνει πλέον τεχνολογικές επιλογές από…

…την Turbo S στην “κανονική” 911 Carrera.

Αρχικά κανείς θα μπορεί να επιλέγει διαφορετικά… γυαλιά! Είτε το lightweight glass package για να χάσει λίγο βάρος το σπορ όχημα, είτε ένα extra comfort γυαλί για περισσότερη απομόνωση! Και οι δύο επιλογές είναι για τα 911 Carrera coupes.

Από την άλλη και για τα κουπέ αλλά και για τα ανοιχτά υπάρχει η νέα επιλογή του δέρματος που δίνει την αισθητική της 930 generation από το 911 Turbo -στάνταρ επιλογή για το Turbo S.

Και τώρα το… καλό! Το optional χαρακτηριστικό της “ανύψωσης μπροστινού άξονα” για τις κακουχίες (axle-lift feature) πλέον έχει λειτουργία GPS! Τι σημαίνει; Σημαίνει πως το αυτοκίνητο “θυμάται” που ήταν οι ανωμαλίες στους δρόμους όπου οδηγείς!

Στα δε μοντέλα με το αυτόματο PDK κιβώτιο, η Porsche προσφέρει κάτι που ονομάζει InnoDrive adaptive cruise control system. Αυτό ρυθμίζει την ταχύτητα όχι μόνο σε σχέση με αυτοκίνητα που προπορεύονται αλλά και σε σχέση με τα όρια και τις στροφές μπροστά. Το δε Sport Chrono Package πλέον δίνει και θερμοκρασία ελαστικών…

Υπάρχει τέλος και μια επιλογή στα χρώματα: το Python Green (για να σκάσουν οι άλλοι στη ζήλια..;)