Και πολλά άλλα -χωρίς τα miniLED στις οθόνες βέβαια…- στο σημαντικό για την…

…μετάλλαξη της εταιρίας στην εποχή των δικών της επεξεργαστών event. Σας έχουμε όλα όσα είδαμε, τις ανασκοπήσεις, τα βίντεο της εταιρίας και τις λεπτομέριες για τα μηχανάκια της εταιρίας με το μισοφαγωμένο μήλο.

Το Apple product event του Οκτωβρίου μας φέρνει 3ης Γενιάς AirPods, νέα M-series MacBook Pro laptop και χρώματα για τα… HomePod Mini. Πιο φτηνή η Apple Music με το κόστους $5 το μήνα “Voice” πακέτο που δουλεύει με το Siri.

AirPods 3

Η Apple ανασχεδιάζει τα βασικά της AirPods αν και μένουν τα αρχικά AirPods διαθέσιμα, όπως και τα ακριβότερα AirPods Pro. Τα νέα AirPods μοιάζουν με τα Pro σε μέγεθος και χειριστήρια, το σχέδιο έχει μια “ευγενική σχεδίαση” που η εταιρία λέει πως θα χωρά καλύτερα σε πολλά αυτιά. Και πολλούς αυτοματισμούς φυσικά. Τα νέα δε AirPods δίνουν έξι ώρες ακρόαση, μέχρι 30 όμως με τέσσερις φορτίσεις που… κουβαλάει η carrying case. Στα $179.

MacBook Pro

Τα νέα MacBook Pro έχουν την μεγαλύτερη αναβάθμιση των τελευταίων ετών. Η Apple μας ρίχνει τα νέα 14αρια και 16αραι MacBook Pros που ΜΑΛΙΣΤΑ έχουν πανίσχυρες νέες καρδιές με τα M1 Pro και M1 Max τσιπάκια που δίνει, λέει η εταιρία, πολύ περισσότερη ισχύ από τα “Pro” μοντέλα με Intel επεξεργαστές.

Τέλος η Touch Bar ΑΛΛΑ, έχεις πια και HDMI, ΚΑΙ SD card slot και MagSafe σύνδεση. Το 14αρι πια MacBook Pro ξεκινάει από τα $1,999 και το 16αρι από $2,499. Είναι πια τα νέα M1-powered Mac στην οικογένεια της Apple χωρίς Intel επεξεργαστή και η Apple αλλάζει κεφάλαιο.

HomePod Mini

Δεν άλλαξε και πολλά η Apple στο κόστους $99 HomePod Mini ΑΛΛΑ, έδωσε χρωματάκια. Όπως έγινε με τα επανασχεδιασμένα M1 iMacs μας έριξε “bold” και “fun” χρώματα που δίνουν “pop of color and personality.” Μπλεδάκι, κιτρινάκι, πορτοκαλάκι και τα space gray και white μαζί.

Apple Music ‘Voice’

Η Apple χτυπάει την Amazon και ρίχνει το… κοψοχρονιά $5 το μήνα single-device music plan, την συνδρομή με το όνομα Apple Music Voice. Ένα δολάρριο πιο ακριβό από τον ανταγωνιστή είναι “designed exclusively for Siri.” Προσθέτουν μάλιστα και “hundreds” νέα “mood and activity playlists”.