Η Sony ανακοίνωσε τo soundbar HT-S400 2,1 καναλιών, φέρνοντας κινηματογραφικό ήχο surround σε κάθε σαλόνι. Είτε χρησιμοποιείται για να παρακολουθήσετε την πιο πρόσφατη ταινία, είτε για να απολαύσετε μια αγαπημένη εκπομπή, είτε για να ακούσετε μουσική, το HT-S400 προσφέρει μια ισχυρή εμπειρία ήχου χάρη στην τεχνολογία S-Force PRO Front Surround, τις λειτουργίες καθαρού διαλόγου και την ισχυρή…

…συνολική ισχύ των 330W.

 

Ο ήχος surround πραγματοποιείται απλά

Το HT-S400 επιτρέπει στους χρήστες να ακούν ήχο από παντού χάρη στο υψηλής ποιότητας Dolby® Digital με την τεχνολογία εικονικού ήχου surround S-Force PRO Front Surround της Sony. Βάζει τους θεατές στη δράση των αγαπημένων τους ταινιών, μιμούμενος τον κινηματογραφικό ήχο surround. Χρησιμοποιώντας μόνο μπροστινά ηχεία, η μοναδική τεχνολογία επεξεργασίας ψηφιακού ηχητικού πεδίου της Sony αναπαράγει εικονικά το πεδίο ήχου surround.

Απολαύστε πιο καθαρό ήχο και διάλογο με το XBalanced Speaker Unit και το Separated Notch Edge

 

Τα μπροστινά ηχεία περιλαμβάνουν μια μονάδα ηχείων X-Balanced, η οποία διαθέτει ένα μοναδικό ορθογώνιο σχήμα που μεγιστοποιεί το διάφραγμα. Μειώνει επίσης την διαδρομή του οδηγού ενώ διατηρεί την ηχητική πίεση, με αποτέλεσμα λιγότερη παραμόρφωση και μεγαλύτερη καθαρότητα στις φωνές.

 

Το Separated Notch Edge στη μονάδα ηχείων X-Balanced βελτιώνει τη συμμετρία κατακόρυφου πλάτους, η οποία είναι απαραίτητη για καθαρή ποιότητα ήχου. Αυτό το επιτυγχάνει χρησιμοποιώντας στρατηγικά τοποθετημένες τομές στην άκρη, οι οποίες βοηθούν στον έλεγχο της τάσης μέσα και έξω από την άκρη του διαφράγματος. Με αυτά τα δύο χαρακτηριστικά, οι χρήστες δεν θα χάσουν ποτέ λέξη κατά τη διάρκεια μιας σκηνής έντονης δράσης ή μιας λεπτής, τεταμένης στιγμής συνομιλίας.

Πλούσιος ήχος μπάσων

Το soundbar συνοδεύεται από ένα ισχυρό ασύρματο subwoofer με μια μεγάλη μονάδα ηχείων 160mm για να προσφέρει βαθύτερο, πιο πλούσιο μπάσο. Αυτό το ασύρματο subwoofer ενισχύει την δύναμη όλων όσων παρακολουθούν και ακούν οι χρήστες· Nιώσε τη βαθιά βοή των βροντών και τους δυνατούς χτύπους των μπάσων.

Εύκολη ενσωμάτωση με BRAVIA

Η σύνδεση του HT-S400 με μια τηλεόραση Sony BRAVIA είναι γρήγορη και εύκολη. Χάρη σε ένα ενσωματωμένο περιβάλλον χρήστη, οι ρυθμίσεις του soundbar εμφανίζονται αυτόματα στο μενού Γρήγορες Ρυθμίσεις της τηλεόρασης BRAVIA για εύκολο έλεγχο των ρυθμίσεων και της έντασης ήχου[1] με το τηλεχειριστήριο της BRAVIA.

Για να ελαχιστοποιηθεί η ακαταστασία των καλωδίων, το soundbar HT-S400 έχει κατασκευαστεί για να λαμβάνει ασύρματα ήχο από μια τηλεόραση BRAVIA για εύκολη, ασύρματη σύνδεση[2].

 

Μια ευχάριστη και διαισθητική εμπειρία χρήστη

 

Το soundbar έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια διαισθητική εμπειρία χρήστη χάρη στο απλό τηλεχειριστήριό του που συνδυάζει την άνετη σχεδίαση που ταιριάζει στο χέρι με τον εύκολο χειρισμό. Παρέχει επίσης εύκολη πρόσβαση στη Φωνητική λειτουργία για πιο καθαρό διάλογο και στη Νυχτερινή λειτουργία όταν οι χρήστες θέλουν να παρακολουθήσουν τηλεόραση χωρίς να ξυπνήσουν το σπίτι.

 

Η ευκολία χρήσης εντοπίζεται επίσης μέσω του βολικού παραθύρου οθόνης OLED στη γραμμή ήχου, το οποίο προσφέρει με μια ματιά πληροφορίες κατάστασης, σχετικά με τις λειτουργίες του τηλεχειριστηρίου, συμπεριλαμβανομένων των ρυθμίσεων πηγής εισόδου, έντασης ήχου και ρυθμίσεις ήχου.

Με γνώμονα τη βιωσιμότητα

Τα προϊόντα της Sony έχουν σχεδιαστεί όχι μόνο για εξαιρετική ποιότητα ήχου αλλά και με γνώμονα το περιβάλλον. Το ανακυκλωμένο πλαστικό που, το οποίο χρησιμοποιείται στο πίσω πλαίσιο του subwoofer του HT-S400, απαιτούσε πολλά χρόνια έρευνας και σχεδίασης για να διασφαλιστεί ότι τα βιώσιμα υλικά θα πληρούσαν τις αυστηρές απαιτήσεις ήχου της Sony. Η ενσωμάτωση αυτών των υλικών αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της Sony για μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων των προϊόντων και των πρακτικών της.[3] Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφθείτε:

https://www.sony.co.uk/electronics/sustainable-audio

 

Διαθεσιμότητα

Το soundbar HT-S400 θα είναι διαθέσιμο τον Απρίλιο του 2022.

 

[1] Το ενσωματωμένο περιβάλλον χρήστη λειτουργεί με τα ακόλουθα μοντέλα. Η διαθεσιμότητα των προϊόντων διαφέρει ανάλογα με τη χώρα. Απαιτείται σύνδεση HDMI. Σειρά Z9K, σειρά A95K, σειρά A90K, σειρά A80K, σειρά X95K, σειρά X90K, σειρά X90S, σειρά X85K και σειρά X80K. Σειρά Z9J, σειρά A90J, σειρά A80J, σειρά X95J, σειρά -X90J, σειρά X85J και σειρά X80J (αυτές οι σειρές απαιτούν ενημέρωση λογισμικού στην πιο πρόσφατη έκδοση).

 

[2] Όσον αφορά την ασύρματη σύνδεση μέσω Bluetooth®, απαιτείται υποστήριξη BRAVIA™ Bluetooth® A2DP (Advanced Audio Distribution Profile). Ισχύοντα μοντέλα τηλεοράσεων: https://www.sony.net/bluetooth-connection/.

 

[3] Τα ανακυκλωμένα πλαστικά ίσως δεν έχουν χρησιμοποιηθεί για κάποια εξαρτήματα, ανάλογα με το χρόνο παραγωγής.