Η Garmin αποκάλυψε τα ολοκαίνουργια της αντοχής multi-sports ρολόγια, τα Instinct 2. Η έκδοση του 2022 για το μοντέλο του 2018 Garmin Instinct, θα διατίθεται σε…

…45mm αλλά και ένα πιο στενό 40mm μοντέλο, με το Instinct 2 να υπάρχει σε κανονική και solar έκδοση ώστε να λειτουργεί σαν smartwatch χωρίς μπαταρία. Με λειτουργίες όπως εκπαίδευση VO2, αντοχή στα 100 βάθος για θάλασσα, κολύμπι, snorkeling, θαλάσσια σπορ.

Φυσικά η σχεδίαση είναι ανανεωμένη με το Instinct 2 να διατίθεται μάλιστα σε… χτυπητά χρώματα όπως Electric Lime, Poppy και Neo-Tropic (!) -κάτι σαν πράσινο.

Τα Garmin Instinct 2 όπως και η πρώτη έκδοση βγαίνουν όμως και σε special editions για: Surf, Tactical και Camo με τα Instinct 2 Surf Editions να διατίθενται σε κανονική και σε solar έκδοση.

Από την άλλη το Instinct 2 Solar Tactical Edition έχει σχεδιαστεί για στρατιωτικούς με ειδικό “kill switch” για να κάνει reset σε factory settings και να σβήνει άμεσα ΟΛΑ τα δικά σου stats μαζί με τα, ευαίσθητα ίσως, location data αλλά και stealth mode, με off το location tracking και τις wireless data μεταδόσεις, night vision goggle συμβατότητα (!) dual format position συντεταγμένες και το Jumpmaster activity mode για skydiving.

Το δε Instinct 2 Camo Edition θα υπάρχει σε Graphite και Mist σχέδιο για να κουμπώνει σε αστικό ή φυσικό χώρο σχεδιαστικά.