Η LG παρουσιάζει μια σειρά από νέες λύσεις ψηφιακής σήμανσης στην σημαντική έκθεση Integrated Systems Europe (ISE) 2023. Η έκθεση πραγματοποιείται από τις 31 Ιανουαρίου…

…έως τις 3 Φεβρουαρίου στη Βαρκελώνη της Ισπανίας.

Για να δούμε τι μας λένε πως έχουν στείλει οι Κορεάτες:

Η πλήρης γκάμα των λύσεων προβολής της εταιρείας – συμπεριλαμβανομένων των Micro LED οθονών, της Transparent OLED Signage και των LED οθονών – παρουσιάζεται σε ένα πλήθος ψηφιοποιημένων χώρων, όπου προβάλλονται παραδείγματα χρήσης και εφαρμογές για διάφορους κλάδους, όπως το λιανικό εμπόριο, οι επιχειρήσεις, η εκπαίδευση και ο κλάδος της φιλοξενίας.

Υιοθετώντας το θέμα Life, Be Bloomed για τη φετινή ISE, η LG παρουσιάζει καινοτόμες λύσεις οθόνης που προσφέρουν έναν κόσμο δυνατοτήτων και τη δύναμη να κάνουν τη ζωή καλύτερη, κάθε μέρα. Οι επισκέπτες στο περίπτερο της εταιρείας θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν λύσεις που δημιουργήθηκαν για την ενίσχυση της εταιρικής επικοινωνίας, λύσεις που προσφέρουν σαφή ορατότητα και ενσωματώνονται άψογα σε διάφορα εμπορικά περιβάλλοντα, καθώς και λύσεις που μπορούν να μεταδώσουν το συναίσθημα και το δυναμισμό εντυπωσιακών ψηφιακών έργων τέχνης με έναν εντελώς νέο τρόπο.

Η τεράστια οθόνη LG MAGNIT 8K Micro LED 272 ιντσών (μοντέλο LSAB007) κάνει το ντεμπούτο της στην ISE, μια πραγματικά εντυπωσιακή οθόνη τόσο σε κλίμακα όσο και σε ποιότητα εικόνας. Η τεράστια Micro LED οθόνη αξιοποιεί εκατομμύρια αυτο-φωτιζόμενα pixels κλίμακας μόλις ενός micrometer για να δημιουργήσει εικόνες εξαιρετικής ζωντάνιας και βάθους, ενώ η ανάλυση 8K (7.680 x 4.320) προσφέρει λεπτομέρειες με απόλυτη ακρίβεια.

Η LG MAGNIT 8K προσφέρει εντυπωσιακή χρωματική συνοχή και ευρεία γωνία θέασης. Αυτή η αξιοσημείωτη οθόνη θα μαγέψει τους επισκέπτες του περιπτέρου της εταιρείας, συναρπάζοντάς τους με αποκλειστικό 8K υλικό, που αποτυπώνει την ομορφιά και το μεγαλείο του φυσικού κόσμου. Με το τεράστιο μέγεθός της και την εξαιρετική ποιότητα εικόνας, η LG MAGNIT είναι μια εξαιρετική λύση για την προβολή τέχνης πολυμέσων σε δημόσιους χώρους και για χρήση σε αίθουσες ελέγχου κτιρίων, αίθουσες συνεδριάσεων και λόμπι εταιρειών και ξενοδοχείων.

Άλλο ένα εντυπωσιακό θέαμα για τους επισκέπτες αποτελεί η 8K Micro LED της LG, η οποία συγχρονίζεται με 56 Transparent OLED Signage οθόνες (μοντέλο 55EW5G-V), που καλύπτουν και τις δύο πλευρές της εισόδου του εκθεσιακού χώρου της LG, για να δημιουργήσουν μια απίστευτα καθηλωτική εμπειρία τέχνης. Η συναρπαστική διάταξη των οθονών μεταφέρει τους επισκέπτες σε έναν κόσμο χρωμάτων και θαυμάτων, έναν κόσμο που ζωντανεύει χάρη στις τεχνολογίες αιχμής της εταιρείας.

Στην ISE 2023, η LG παρουσιάζει επίσης για πρώτη φορά τις λύσεις της για virtual στούντιο παραγωγής. Ένα virtual στούντιο παραγωγής επιτρέπει στους δημιουργούς περιεχομένου να γυρίσουν υλικό ζωντανής δράσης σε ένα πλήρως ψηφιακό σκηνικό, το οποίο δημιουργείται με την προβολή virtual γραφικών σε μια σειρά από άρτια συνδεδεμένες LED οθόνες. Η LG και οι επαγγελματίες συνεργάτες της, συμπεριλαμβανομένων των Mo-Sys και ARRI, θα δείξουν στους επισκέπτες πώς λειτουργεί ένα virtual στούντιο παραγωγής και πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ψυχαγωγικές εφαρμογές, όπως ο κινηματογράφος ή η τηλεόραση και για εταιρικές εσωτερικές μεταδόσεις. Επίσης, θα παρουσιάσουν τις LED οθόνες της LG και τις σχετικές λύσεις.

Στο κέντρο του περιπτέρου της LG βρίσκεται το εντυπωσιακό Floating CUBE LED, ένα LED γλυπτό που συνδυάζει δημιουργικά τέσσερις οθόνες LED 2K (μοντέλο LSCB012). Βασισμένο στη Tensegrity, μια δομική αρχή της ακεραιότητας των τάσεων, το CUBE παρουσιάζει εντυπωσιακή, τρισδιάστατη, αναμορφική ψηφιακή τέχνη που κινείται και ρέει στις επιφάνειες των οθονών. Οι Fine-pitch LED οθόνες της LG παρέχουν ρεαλιστική ποιότητα εικόνας, ενώ ο άψογος γωνιακός σχεδιασμός 90 μοιρών του CUBE installation ενισχύει την αίσθηση ότι κάποιος βλέπει πραγματικά, τρισδιάστατα αντικείμενα μέσα σε έναν πραγματικό, φυσικό χώρο.
Επιπλέον, η LG παρουσιάζει τη νέα λύση ψηφιακής εκμάθησης, την LG CreateBoard (μοντέλο TR3DK), στην ISE 2023. Ένας διαδραστικός ψηφιακός πίνακας που έχει σχεδιαστεί για να προσελκύει, να ενημερώνει και να εμπνέει τους μαθητές και να ενθαρρύνει τη στενότερη συνεργασία, το νέο μοντέλο παρέχει το LG CreateBoard Lab για τη δημιουργία και συγγραφή περιεχομένου και το LG CreateBoard Share για ασύρματο διαμοιρασμό περιεχομένου και οθόνης. Στην έκθεση παρουσιάζεται επίσης το LG ConnectedCare DMS, μια λύση διαχείρισης συσκευών με βάση το cloud για σχολεία και άλλα μαθησιακά περιβάλλοντα που επιτρέπει την απομακρυσμένη διαχείριση πολλαπλών οθονών.

Στο πλαίσιο της ολοκληρωμένης έκθεσής της, η LG παρουσιάζει εύχρηστες λύσεις διαχείρισης με βάση το cloud, προσαρμοσμένες στις ανάγκες διαφόρων βιομηχανιών, όπως το λιανικό εμπόριο, οι επιχειρήσεις, η εκπαίδευση και ο κλάδος της φιλοξενίας. H LG Pro:Cloud είναι μια cloud πλατφόρμα για την πρόσβαση στις λύσεις διαχείρισης περιεχομένου (CMS) της LG, συμπεριλαμβανομένων των Pro:Centric Cloud (Hospitality) και SuperSign Cloud, ενώ το LG ConnectedCare είναι μια λύση απομακρυσμένης διαχείρισης που καθιστά δυνατή την παρακολούθηση των σημάνσεων, τον έλεγχο της χρήσης ενέργειας και την προσαρμογή της φωτεινότητας της οθόνης μέσω του ενσωματωμένου Energy Dashboard.1

Επίσης, στην ISE 2023 θα παρουσιαστεί πλήρως η διαρκής δέσμευση της LG για βιωσιμότητα. Αγκαλιάζοντας το όραμα της εταιρείας “Καλύτερη ζωή για όλους”, οι πιο πρόσφατες B2B λύσεις της LG προσφέρουν ενεργειακή απόδοση, μειωμένη κατανάλωση πόρων, αυξημένη ανακυκλωσιμότητα και βελτιωμένη προσβασιμότητα.2 Στη ζώνη ESG, οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν τις καινοτόμες λύσεις, όπως λύσεις έξυπνης διαχείρισης ενέργειας που βασίζονται στο cloud και συμβάλλουν στη μείωση της κατανάλωσης ρεύματος, καθώς και την λύση ψηφιακής σήμανσης 4K UHD (μοντέλο UL3J-EP), με εξαρτήματα που κατασκευάζονται εν μέρει από ανακυκλωμένο πλαστικό, και να ελέγξουν το LG Kiosk, το οποίο προωθεί την ψηφιακή ένταξη με ένα πληκτρολόγιο αφής για άτομα με προβλήματα όρασης.

“Στην ISE 2023, η LG αποδεικνύει πώς οι οθόνες της μπορούν να προσθέσουν αξία σχεδόν σε οποιονδήποτε εμπορικό τομέα ή τομέα της ζωής σας “, δήλωσε ο Paik Ki-mun, ανώτερος αντιπρόεδρος και επικεφαλής της μονάδας Information Display της LG Electronics Business Solutions. “Πολύ παραπάνω από απλές οθόνες για την παρουσίαση περιεχομένου, οι λύσεις μας μπορούν να σας βοηθήσουν να συνδεθείτε, να δημιουργήσετε, να επικοινωνήσετε και να συνεργαστείτε, επεκτείνοντας και ψηφιοποιώντας την καθημερινή σας εμπειρία με πολλούς εύκολους, νέους τρόπους”.