Είναι το πρώτο OnePlus tablet. Το OnePlus Pad ανακοινώθηκε επίσημα και η Oppo υποεταιρία μας έδωσε στοιχεία για το tablet όπως τα…

…specs του μοντέλου μαζί με την παρουσίαση του νέου OnePlus 11 smartphone, των OnePlus Buds Pro 2 earbuds και του OnePlus Keyboard.

Το tablet – που δεν έχει τιμή αλλά θα είναι ανοιχτό για προπαραγγελίες από τον Απρίλιο – θα είναι διαθέσιμο στις αγορές της Βόρειας Αμερικής, της Ευρώπης και της Ινδίας.

Σε σχέση με το hardware βέβαια το OnePlus Pad έχει τελικά οθόνη LCD στις 11.6′ όπως και ανάλυση 2000p με refresh rate μέχρι και 144Hz σε συμβατές apps.

Είναι περίεργος κάπως ο λόγος πλευρών στο 7:5, κάπως πιο ψηλό από το 3:2 αν και όχι 4:3 όπως τα περισσότερα iPads ενώ η οθόνη υποστηρίζει Dolby Vision και τα ηχεία Dolby Atmos.

Πίσω υπάρχει το γνωστό camera bump που έχει και το OnePlus 11, ενώ η ισχύς έρχεται από έναν MediaTek Dimensity 9000 με 12GB RAM και μπαταρία 9510mAh που γίνεται fast-charged με 67W και θέλει 80 λεπτά για το 100%. Η OnePlus λέει πως η μπαταρία δίνει μέχρι 14.5 αναπαραγωγή βίντεο

Το μηχανάκι είναι συμβατό με το OnePlus Stylo stylus και το Magnetic Keyboard της εταιρίας.