Αυτός θα είναι λογικά ο τελευταίος Godzilla – ή ο τελευταίος σαμουράι αν το θέλετε. Το R35 στην πρόσφατη λοιπόν γενιά του έχει αποκαλυφθεί και πόσο μακρινή είναι η εποχή που η Nissan το πουλούσε μερικές δεκάδες δολάρια στις ΗΠΑ…

Το 2025 με όρους Αμερικής GT-R είναι το GT-R R35 series που από το 2007 δεν λέει να σταματήσει να υπάρχει κάπου σε μια γραμμή παραγωγής και θα πωλείται σε συγκεκριμένες εκδόσεις.

Θα υπάρχει το GT-R Premium Edition T-spec όπως και το GT-R Track Edition με την NISMO φροντίδα. Και τα δύο μοντέλα έχουν βελτιώσεις στις επιδόσεις που πριν είχε μόνο το GT-R NISMO Special Edition με τον κινητήρα να έχει δεχθεί πολλές αναβαθμίσεις.

Οι βελτιώσεις αυτές υπόσχονται καλύτερες συμπεριφορές στο… ανέβασμα του γκαζιού, καλύτερη επίδοση στο turbo και άλλα καλά.

Η δε Premium Edition έχει βελτιωμένο εσωτερικό το Blue Heaven για πιο πολυτελή αίσθηση. Πάντως η νέα γκάμα των GT-R συνολικά έχει τα: GT-R Pure Edition, GT-R Black Edition, GT-R Premium Edition όπως και διάφορα T-spec και NISMO μοντέλα.

Στην Ιαπωνία οι τιμές εκκινούν από τα $95,000 για την GT-R Pure Edition και φτάνουν τα $200,000 για την κορυφαία GT-R NISMO Special Edition.

Και έτσι αποχαιρετούμε μάλλον την R35 γενιά των GT-R.