Όπως λένε φήμες η ταϊβανέζικη HTC προχωρά στη δημιουργία ενός νέας τεχνολογίες λεπτού σασί για τα κινητά της με χρήση κράματος πλαστικού/μετάλλου…

Την αναφορά έχουμε από τη Digitimes και μιλά για την HTC και τα σχέδια της για μια νέα smartphone κατασκευή.

Οι συγκεκριμένες φήμες μιλούν για παραγγελίες που έβαλε η εταιρία στην Chenming Mold Industrial (CMI) και μια νέα τεχνολογία. Η τεχνολογία έχει αναπτυχθεί από την CMI και ονομάζεται NanoMolding Technology (NMT). Μιλάμε για τη δημιουργία καλουπιών που είναι από συνδυασμό μετάλλου και πλαστικού. Έτσι η εταιρία θα αφήσει τα σασί όπως του HTC Sensation που έχουν και τα δύο υλικά σε συνδυασμό.

Πλαστλικό μεταλκό (…)

Εκτός από το… slim της κατασκευής ο συνδυασμός του μετάλλου και του πλαστικού επιτρέπει στην HTC να αντιμετωπίσει και τα προβλήματα που πρoκαλεί η αποκλειστική χρήση μετάλλου με τις κεραίες των κινητών – για παράδειγμα παρεμβολές και κλήσεις που ‘χάνονται’, ένα πρόβλημα που έχει και η HTC στο παρελθόν.

Η έκχυση πλαστικού επιτρέπει και να μορφώνονται πιο εύκολα τα κινητά ενώ η εταιρία δίνει μεγαλύτερη αντοχή.

Αν και CMI δεν σχολίασε το δημοσίευμα, είπε στο Digitimes πως η τεχνολογία “πιστοποιείται ήδη από αρκετούς κατασκευαστές συσκευών για μαζική παραγωγή τον Ιούλιοl.”

Νέα υλικά και καλύτερες hi tech συσκευές; μας αρέσει…