… επιβεβαιώνεται για το τέλος του καλοκαιριού κάτι που σημαίνει πως όλα τα προϊόντα της εταιρίας αναβαθμίζονται.

Μιλάμε για το Google TV που η εταιρία σχεδιάζει να αποκαλύψει μέσα στο καλοκαίρι σε αναβαθμισμένη έκδοση.

Αν μέχρι στιγμής είχαμε μείνει με τη δήλωση “late this summer ETA” και καμία οριστική ημερομηνία για τα σημερινά προϊόντα Google TV, σύμφωνα με το Droid Guy, που κατάφερε να μιλήσει με τη Logitech, η αναβάθμιση θα βγει για το μοντέλο της εταιρίας, το Revue αργά τον Αύγουστο ή νωρίς τον Σεπτέμβριο.

Η αναβάθμιση φέρνει το Android 3.x (Honeycomb) στο set top κουτί της εταιρίας και πολλά χαρακτηριστικά όπως υποστήριξη USB support, hardware 3D acceleration (που σημαίνει ΚΑΙ παιχνίδια στο Google TV), και, κυρίως το Android Market.

Η Google παροτρύνει και τους developers να αρχίσουν να δημιουργούν apps για το Google TV, και έτσι το Android Market ενδέχεται να έχει μερικές Google TV apps έτοιμες για αναβάθμιση όταν λανσαριστεί.

Η εξέλιξη έρχεται και μετά την αγορά από τη Google του κατασκευαστή DVR SageTV, το περασμένο Σάββατο. Μια αγορά που σόκαρε τους αναλυτές και με την ανακοίνωση να έχει έρθει μέσω email που εστάλη στους πελάτες του SageTV και μια σχεδόν ίδια ανακοίνωση που postαρίστηκε στο website της ίδια της εταιρίας. Η ανακοίνωση έλεγε:

“[A]s the media landscape continues to evolve, we think it’s time our vision of entertainment management grows as well,” said SageTV in a statement. “By teaming up with Google, we believe our ideas will reach an even larger audience of users worldwide on many different products, platforms and services.”

Μια άλλα λόγια πώληση/συγχώνευση και η SageTV εξηγεί πως πιστεύει ότι η Google θα βοηθήσει τη SageTV να “προχωρήσει την online εμπειρία ψυχαγωγίας.”

PS Αυτή η εξέλιξη μας δίνει φυσικά και το άλλο παράπλευρο νέο της αναβάθμισης της Sony Google TV σειράς…