Ναι, καταλάβατε τι έχει αντικαταστήσει το περιοδικό στην τουαλέτα…

Η Plaxo έχει κάνει την έρευνα και βρήκε πως το 19% των ατόμων έχει δει το smartphone να… χάνεται στην τουαλέτα και έτσι χάνει χρήματα σε μια δαπανηρή αντικατάσταση. Η Plaxo έχει σαν αντικείμενο εργασίας την προστασία δεδομένων και βλέπει πως συγχρονίζουμε τα δεδομένα σε ποικιλία συσκευών.

Τα δεδομένα είναι σε συγχρονισμό με άλλη μελέτης της Google που δήλωσε πως τέσσρις από τους δέκα παίρνουν το κινητό εκείς που… ο βασιλιάς πηγαίνει μόνος του. Από το 19% το μισό δηλώνει πως το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι να αντικαταστήσουν τη βάση των επαφών τους στο κινητό – contact database.

Η μελέτη βρήκε ακόμη πως το 66% των ατόμων χρησιμοποιούν το ίδιο address book για να αποθηκεύσουν και τις προσωπικές και τις επαγγελματικές επαφές τους, ενώ για την αξία των επαφών η αποτίμηση ξεκινά από τα $500 και το μέγιστο είναι “ανεκτίμητο”.

Συγεκριμένα άτομα στην κατηγορία Generation Y, το 32% θα κάνει backup των contacts και σε cloud-βασισμένο χώρο ενώ η ίδια γενιά θα πληρώσει και για την cloud υπηρεσία και θεωρούν πως αξίζει πάνω από τα $1,000 η όλη διαδικασία…

Με το 25% των Αμερικανών μόνο να θέλει να κάνει browse από ένα smartphone παρά από ένα PC, δεν είναι τυχαία τα… ατυχήματα!