Στο Web 2.0 Summit στο San Francisco αυτή την εβδομάδα ο Twitter CEO Dick Costolo είπε πως η ενσωμάτωση στο iOS 5 του twitter τριπλασίασε την αποδοχή…

Με την ενσωμάτωση στο iOS 5, το Twitter έχει τεράστια αλλαγή στην καθημερινή χρήση. Το sign-up rate έχει εκτοξευτεί από την περασμένη Τετάρτη όπως είπε ο Twitter Διευθυντής κος Dick Costolo που μίλησε χθες στο Web 2.0 στο San Francisco.

Ο Costolo έχει… πάθε πλάκα με τη διαφορά που υπάρχει στην υιοθέτηση του μέσου: “δεν είχα αντιληφθεί πόσο εύκολο είναι”, είπε συμπληρώνοντας: “It’s so native.”

Ειπώθηκε δε πως η Apple και το Twitter δουλεύουν καλά μαζί επειδή είναι “απλότητα σε έναν πολύπλοκο κόσμο.”

Από την περασμένο Σεπτέμβρη οι χρήστες Twitter postάρουν 90 εκατομμύρια tweet την ημέρα. Το νούμερο είναι ανεβασμένο κατά 177% σε 250 εκατομμύρια tweets ημερησίως.

Φέτος τον Ιανουάριο το Twitter είχε 100 εκατομμύρια χρήστες, 30% των οποίων ενεργοί – κάνουν καθημερινά log in, ενώ ο Costolo είπε πως υπάρχει αύξηση σε αυτό αρκεί να βρούνε “…πως θα υπάρχει όγκος και θα ξεχωρίζει το σήμα από τον θόρυβο.”

Που θα πάει η εταιρία; ο Costolo πιστεύει πως μπορούνε να είναι σε “2 δισεκατομμύρια συσκευές σε όλο τον κόσμος, δίπλα σε κάθε άτομο και αυτό θα γίνει μόνο με απλότητα.”

Τι κοστίζει; ο Costolo μιλά για την εταιρία με συνολικό νούμερο τα $8 δις…