Είδαμε την παρουσίαση. Πάμε τώρα να μάθετε ακριβώς όλα τα specifications της νέας πανίσχυρης…

…mirrorless της ιαπωνικής εταιρίας!

H νέα Sony A7 IV ακολουθεί την σειρά της A7 III και συνδυάζει 4K βίντεο με high-speed 10fps continuous shooting. Αλλά, έχουμε πια μια αύξηση 36% σε ανάλυση και πηγαίνουμε από τα 24.2MP στα 33MP.

Με τα 33 εκατομμύρια pixels, η A7 IV κάνει ένα άλμα συγκριτικά με τις APS-C και την τύπου rangefinder Sony A7C. Στο βίντεο υπόσχεται 10-bit/4:2:2, S-Log3/S-Cinetone.

Η Sony έχει σαν στόχο για τις A7 IV τους “photography enthusiasts”, αλλά και τους pro και semi-pro φωτογράφους γάμου (!) όπως και τους video content δημιουργούς ενώ δίνει και 10fps continuous shooting με -πολύ σημαντικό- ένα μη περιορισμένο buffer!

Ο νέο 33-megapixel Exmor R CMOS αισθητήρας εδώ συνδυάζεται με έναν BIONZ XR επεξεργαστή όπως της Sony A1, αν και η πολύ μεγαλύτερη υπολογιστική ισχύς δεν δίνει κάτι παραπάνω σε ISO κλίμακα ή επιδόσεις. Η νέα A7 όμως υπόσχεται καλύτερο noise control.

Η κάμερα πια υποστηρίζει oversampling 7K των data αντί για 6K και πιο υψηλά frame rates. Η νέα Sony A7 IV αναμένεται και κοστίζει $2,500 body only ή $2,700 Sony 28-70mm lens.