Η ηλεκτρική Lancia Pu+Ra HPE είναι εδώ. Και μαζί της η εταιρία μας συστήνεται ξανά. Το concept car με την ονομασία Pu+Ra HPE της Lancia είναι ηλεκτρικό και…

…φυσικά δεν θα μπει σε παραγωγή ΑΛΛΑ, θα έχει σαν στόχο να μεταφέρει την σχεδιαστική αισθητική που η ιταλική εταιρεία θα δώσει καθώς επανέρχεται στην αγορά και μαζί μπαίνει στην ηλεκτρικής εποχή.

Το Pu+Ra HPE θα μας βοηθήσει να δούμε πως μια 100% ηλεκτρική εταιρία από το 2026 που θα μπει στην αγορά θα είναι εταιρία μόνο με οχήματα «Pu+Ra Zero». Το δε «HPE» ξέρουμε πως μας πάει στο «High-Performance Electric» πια αν και το είχαμε συνηθίσει ως «High-Performance Estate» σε μοντέλα Lancia άλλων δεκαετιών.

Και μπροστά έχουμε μια ενδιαφέρουσα άποψη με βάση την εικόνα των μοντέλων της εταιρίας όλα τα χρόνια αλλά και πίσω έχουμε μια αναφορά στην Stratos και τις Delta. Φυσικά η Pu+Ra HPE είναι οικολογική με 70% ανακυκλωμένα υλικά στην κατασκευή ενώ το εσωτερικό η… «Sala» είναι όπως θα δείτε πολύ εντυπωσιακό. Όσο για την αυτονομία υπόσχονται με μια φόρτιση τα 700 χλμ.

Το τετραθέσιο concept έχει μήκος 4.450 χιλιοστά και θα μας δώσει και τη νέα Ypsilon και ένα νέο τετράθυρο ηλεκτρικό όχημα όπως η ηλεκτρική Delta κάπου στο 2028.