Την τέλεια λύση για όσους επιθυμούν πλήρες ήχο surround χωρίς όμως την ακαταστασία των καλωδίων και των επιπλέον ηχείων μας επιθυμεί να μας φέρει η Sony λίγο πριν το Μουντιάλ…

Η τελευταία της σειρά με τραπέζια home cinema κρατούν κρυμμένο όλο τον ηλεκτρονικό εξοπλισμο και τα ηχεία που χρειάζονται για να δημιουργήσουν εξαιρετικό ήχο και έτοιμα να υποστηρίξουν τη νέα γενιά των 3D Blu-ray player και τηλεοράσεων. Τι μας προσφέρουν:

* Ένα πλήρες σύστημα home cinema, κρυμμένο μέσα σε ένα τραπέζι τηλεόρασης
* Λεπτή εμφάνιση για να ταιριάζει με το τελευταίο σχεδιαστικό concept ‘monolithic design’ των τηλεοράσεων BRAVIA®
* Βελτιωμένη τεχνολογία S-Force PRO για ακόμη καλύτερο ήχο virtual surround από μια ακόμη πιο compact μονάδα
* Τρεις εισόδους HDMI και μια έξοδο για ευελεξία στην συνδεσιμότητα
* Θύρα 3D ‘pass-through over HDMI’ για τη σύνδεση συμβατών player και τηλεοράσεων
* Έλεγχο λειτουργιών audio μέσω BRAVIA Internet Widget (σε τηλεοράσεις Sony)

Στην Ελλάδα θα είναι διαθέσιμα δύο μοντέλα από τη νέα σειρά και τα δύο διαθέτουν θύρα ‘Audio Return Channel over HDMI’ για να απλουστευτεί η σύνδεση ήχου της τηλεόρασης με τον ενσωματωμένο ενισχυτή και τα ηχεία της βάσης. Ο τελευταίος αλγόριθμος S-Force PRO και η τεχνολογία του ψηφιακού ενισχυτή S-Master επιτρέπει και στα δύο μοντέλα να αποδίδουν ήχο surround χωρίς ούτε ένα καλώδιο ή πίσω ηχεία σε κοινή θέα.

Τα τραπέζια τηλεόρασης, μπορούν να διαχειριστούν 7.1 κανάλια ήχου LPCM για να αποδίδουν, με τη βέλτιστη δυνατή προσομοίωση, τον ήχο υψηλής ευκρίνειας των σημερινών Blu-ray Disc™, μπορούν να αναπαράγουν εικόνα 1080p, βίντεο 24fps με x.v.colour και βαθύ χρώμα για την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας, καθώς και 3D βίντεο από τα τελευταία Blu-ray 3D™ disk player, στις νέας γενιάς τηλεοράσεις 3D.

Μπορείτε να ελέγχετε το σύστημα ήχου χρησιμοποιώντας ένα νέο BRAVIA Internet Widget (διαδικτυακή μικροεφαρμογή), εμφανίζοντας το απλό και ευκρινές μενού των ρυθμίσεων στην οθόνη της τηλεόρασή σας. Η βάση διαθέτει επίσης και ραδιοφωνικό δέκτη FM RDS και θύρα DIGITAL MEDIA PORT για να μπορείτε να συνδέετε το WALKMAN® ή το iPod σας.

RHT-G11: μέχρι 52”

Το τραπέζι τηλεόρασης RHT-G11 έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενήσει τηλεοράσεις από 42’’ μέχρι 52’’ και διαθέτει λεπτή εμφάνιση για να ταιριάζει με το σχεδιαστικό concept ‘monolithic design’ των τηλεοράσεων BRAVIA®. Διαθέτει επίσης κομμένες διαγώνια πίσω γωνίες για εύκολη τοποθέτηση.

Όπως όλα τα νέα μοντέλα, χρησιμοποιεί τον νέο αλγόριθμο S-Force PRO για ακόμη καλύτερο ήχο virtual surround από μια μονάδα με πιο λεπτή σχεδίαση. Διαθέτει τρείς εισόδους HDMI και μια έξοδο μόνιτορ για να χειρίζεται όλα τα συστήματα του home cinema που μπορείτε να συνδέσετε πάνω στην βάση.

Υπάρχει ένας ψηφιακός ενισχυτής S-Master των 430W ενσωματωμένος στη βάση, με εννέα προγράμματα ηχητικού πεδίου – περιλαμβανομένων των ‘movie’, ‘drama’, ‘sports’ και ‘game’– ο οποίος δημιουργεί την καλύτερη ατμόσφαιρα για τον τύπο του περιεχομένου που έχετε επιλέξει.

RHT-G5: προσιτό ‘home cinema σε τραπέζι τηλεόρασης’

Σχεδιασμένη για τηλεοράσεις από 32’’ μέχρι και 40’’, η βάση RHT-G5 με τη συμπαγή της σχεδίαση, είναι το πλέον προσιτό ‘home cinema σε τραπέζι τηλεόρασης’ της Sony σήμερα. Διαθέτει τα χαρακτηριστικά του μεγαλύτερου αδελφού του G11, και χρησιμοποιεί έναν ψηφιακό ενισχυτή S-master των 330W.

RHT-G5 (για τηλεοράσεις 32” – 40”)

* Το προσιτό μοντέλο home cinema σε τραπέζι τηλεόρασης, της Sony
* Αισθητικά συμβατό με το σχεδιαστικό concept BRAVIA monolithic design
* Νέος αλγόριθμος S-Force PRO για βελτιωμένο ήχο virtual surround
* Τρείς θύρες εισόδου HDMI και μια εξόδου για μεγαλύτερη συνδεσιμότητα με άλλες συσκευές (2 οπτικές είσοδοι, 1 ομοαξονική είσοδος)
* Θύρα ‘3D over HDMI’ από και προς κάθε συμβατή πηγή
* Έλεγχος ήχου ‘οn screen’ μέσω BRAVIA Internet Widget
* Ήχος surround High Definition από Blu-ray Disc Player
* Συμβατό με BRAVIA Sync για τον πλήρη έλεγχο των συσκευών Sony από ένα και μόνο τηλεχειριστήριο
* Ψηφιακός ενισχυτής S-Master 330W με 9 προγράμματα ηχητικού πεδίου
* Δέκτης FM RDS και θύρα DIGITAL MEDIA PORT για σύνδεση με iPod και WALKMAN

RHT-G11 (για τηλεοράσεις 42” – 52”)

* Home cinema σε τραπέζι TV – χωρίς πρόσθετα καλώδια και πίσω ηχεία
* Αισθητικά συμβατό με το σχεδιαστικό concept BRAVIA monolithic design και με κομμένες πίσω γωνίες για εύκολη τοποθέτηση
* Νέος αλγόριθμος S-Force PRO για βελτιωμένο ήχο virtual surround και επιπλέον πιο λεπτή σχεδίαση
* Τρείς θύρες εισόδου HDMI και μια εξόδου για μεγαλύτερη συνδεσιμότητα με άλλες συσκευές (2 οπτικές είσοδοι, 1 ομοαξονική είσοδος)
* Θύρα ‘3D over HDMI’ από και προς κάθε συμβατή πηγή
* Έλεγχος ήχου ‘οn screen’ μέσω BRAVIA Internet Widget
* Ήχος surround High Definition από Blu-ray Disc Player
* Συμβατό με BRAVIA Sync για τον πλήρη έλεγχο των συσκευών Sony από ένα και μόνο τηλεχειριστήριο
* Ψηφιακός ενισχυτής S-Master 430W με 9 προγράμματα ηχητικού πεδίου
* Δέκτης FM RDS και θύρα DIGITAL MEDIA PORT για σύνδεση με iPod και WALKMAN

Και τα δύο μοντέλα θα κυκλοφορήσουν άμεσα.